Despre gips

Despre gips

Gipsul se face sub orice forma geometrica abstracta sau regulata ….
Ghipsul este utilizat pentru a decora apartamente, case, sali de nunți cu adevărat regale și se potrivesc armonios în orice stil : baroco, rococo neoclasicism, victorianism etc.
Acesta se poate modela sub formă de flori, copaci, peisaje, culori naturale, cu culori corespunzătoare completează perfect interiorul si este un relativ nou trend – eco-stil.
Gipsul realizat manual sub formă de capiteluri, coloane, sculpturi, piliastre, carnizuri, arcade etc…
Elementele decorative din gips sunt caracterizate printr-o varietate de orientare stilistică și geometrie: rozete de tavan, muluri, cornise, panouri sub formă de tablouri, plinte, pilaștri, capiteluri, coloane, etc.

Lucrarile făcute de mâinile meșterilor noștri vor face interiorul și orice cameră un original și impresionant, aducând în elemente rafinament și lux!
Lucrarile din gips sunt realizate prin tehnologie de mână, acesta a fost utilizat timp de mai mult de un secol ca element decorativ în decorarea fațadelor și în proiectarea spațiilor. În Evul Mediu modele din ipsos  împodobeau suprafața bolților palatului, iar acum gipsul destul de des este folosit pentru decorarea de vile de elita, case, apartamente, clădiri, în scopuri sociale și de divertisment (Filarmonica, muzee, teatre, etc.).

Gipsul decorat manual este popular datorită rafinamentului și calității sale …amestecul de ghips este ușor de prelucrat de profesioniști, cu modelaj manual. Mesterii sunt capabili de a crea modele mai incredibile cu cele mai fine linii și conținutul masiv: compoziție abstractă, modele geometrice, elemente de peisaj, etc.

Povestea produselor din ipsos ne ia în trecutul îndepărtat la strămoșii noștri. Acest lucru poate fi văzut vizitând vechile palate și moșii. Ghipsul este unic prin faptul că nu se teme de timp. În zilele noastre, tehnologia de a face decor de gips a fost îmbunătățită semnificativ.

Echipa noastre are la activ sute de obiecte (lucrari) realizate din gips atat pe teritorul Moldovei cat si in afara ei. Ne bazam pe gips pentru a oferi clientului locuinta sa de vis, pentrua crea restaurante si sali de nunti impunatoare, pentru a aduce MULTUMIRE si BUCURIE clientilor nostri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *