De ce sa alegem gipsul?

De ce sa alegem gipsul?

Gipsul este o opțiune ideală pentru cei care isi doresc un aspect deosebit in interior. Chiar și suprafața cea mai mică a decorului original de gips se transformă într-o operă de artă. Gipsul este un material excepțional de nobil și nu este vorba doar de cuvinte înalte.

Tradițiile vechi de secole ale utilizării sale nu sunt altceva decât o practică tehnologică dovedită, pe care materialele polimerice ultramoderne nu se pot lăuda. Ghipsul este material viu și nu este o metaforă. Atunci când decorați interioarele cu mulaje de ipsos, obțineți un climatizor natural. Ghipsul „respira“ este capabil să absoarbă excesul de umiditate în interiorul său și să-l dea înapoi în cazul în care aerul este prea uscat. Gipsul este absolut ecologic, aceasta nu produce alergii, nu se degradeaza in timp – care este motivul pentru care produsele din ipsos vechi au supraviețuit practic neschimbate.

Dacă există vreun defect, atunci este ușor de restaurat din – același gips. Poliuretanul spre exemplu într-o situație similară își va pierde uniformitatea, indiferent de condițiile de operare. Dar modelarea lucrarilor din gips poate fi creată la comanda – așa lucrează echipa noastră în funcție de ordinele individuale, decorând în mod ideal gipsul în aspectul arhitectural ,,turnarea manuală, și, prin urmare, realizarea ideilor tale cele mai incredibile în decorarea fațadei sau a decorațiunilor interioare.

Dar, așa cum am menționat deja, higroscopicitatea are o parte extrem de utilă – crearea unui microclimat sănătos; gipsul este ușor de vopsit cu vopsele pe bază de apă. Dacă încă va gândiți, atunci vom da câteva lucruri despre securitate. Ghipsul aparține substanțelor necombustibile, la aceeași clasă ca betonul – A1. este absolut sigur.

În încăperi cu umiditate normală, gipsul acționează ca un tip de balans hidraulic, absorbind excesul de umiditate din aer și dându-i înapoi atunci când are loc uscarea.
Produsele din ghips sunt realizate în ateliere speciale, unde specialistii noștri in domeniu le modelează . Dar există tehnici asociate cu turnarea gipsului in forme sau pregătirea acestuia. Lucrul pe componente se face manual si prin urmare, necesită timp. Orice detalie de gips este ușor de restaurat. Pentru a face acest lucru, deteriorarea este umplută cu gips, urmată de o corecție.

Deoarece modelarea gipsului se naște în mâinile meșterilor , gama sa este limitată doar de imaginația lor. Spre deosebire de imitațiile de bucăți prezentate în cataloage, produsele din gips pot fi fabricate în funcție de schițe individuale. În plus, gipsul este singurul material folosit, din care puteți face orice decor orice imaginație .
Comenzile pentru decorarea ghipsului pe schitele individuale nu se efectuează peste noapte. Acest lucru poate dura săptămâni și luni – totul depinde de complexitatea și de domeniul de activitate. Costul produselor din gips poate varia in dependentă de ce lucrare se executa.

Toate aceste avantaje oferite de gips, echipa noastra le-a imbinat in fiecare lucrare realizata oferind astfel clientilor designul, calitatea si utilitatea de care au nevoie. De fiecare daca cand revedem o lucrare de-a noastra facuta acu multi ani care inca arata impecabil si de care se bucura proprietarul la fel ca in prima zi, ne face sa ne continuam activitatea cu o si mai mare determinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *